HTML

Kastélyszálló: kastélyszállók Magyarországon

Magyarországon néhány száz éve virágzott a kastélyépítészet, melyek egy részét - az elmúlt évek gondos munkájának köszönhetően - kastélyszállóvá alakítottak, így jelenleg kb. 720 védett kastély található Magyarországon, ebből közel félszáz működik kastélyszállóként.

Friss topikok

Linkblog

Kastélyokból kastélyszálló

2011.04.27. 22:24 szallas

Mintegy háromszáz, többségében leromlott állapotú kastély várja országszerte sorsa jobbra fordulását (például kastélyszállóvá alakítását, ahol újabb és újabb kastélyélmények várják a Vendégeket, ahogyan például a parádsasvári Kastélyhotel Sasvárban is), az épületek felújításához, idegenforgalmi, kulturális, vagy szociális célú hasznosításához az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) is segítséget nyújt, és bár az érdeklődés folyamatos, a nyélbe ütött adásvételi szerződések száma elenyésző, főleg a karbantartási, felújítási költségek miatt - írja a pénteki Napi Gazdaság. További kastélyélmények...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kastelyszallo.blog.hu/api/trackback/id/tr602860721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása